Spellemannsnominasjoner!

Spellemannsnominasjoner!

Alpaca Ensemble er spellemannsnominert i kategorien SAMTID for plata Rehnqvist&Lindquist! Vi er beæret over nominasjonen og vil gratulere de andre nominerte: Håvard Gimse, Maja S. K. Ratkje og Morten Eide Pedersen med BIT20 m.fl.

Rehnqvist&Lindquist har vi med oss klarinettist Rolf Borch. Plata er et resultat av et tett samarbeid med komponistene Karin Rehnqvist og Ellen Lindquist, utgitt i samarbeid med LAWO Classics, og reflekterer menneskers plass i en større sammenheng.

Vi gratulerer komponistene med nominasjon for dette flotte platesamarbeidet!


Sjekk ut musikkvideoene våre fra albummet her: Groundings // In Orbit

Under samme utdeling av spellemannsnominasjoner for 2021 har også vår samarbeidspartner, komponist og saksofonist Eirik Hegdal blitt nominert til Tonos komponistpris for plata The Sky Opens Twice!

Det er utrolig stas at begge platene vi gav ut i 2021 er spellemannsnominerte, og vi gratulerer Eirik med nominasjon for den utrolig flotte komposisjonen han har laget. Plata er en lekende kreasjon av preproduserte pop-beats/backing tracks, fri improvisasjon, samtidsmusikk og jazz.


Sjekk ut våre musikkvideoer fra albummet her: Seagull Serenade // Digital Magazines // Timechild

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.