Absolutt Alpaca : Mekatonia in Concert

Absolutt Alpaca : Mekatonia in Concert

Absolutt Alpaca
– en jubileumskonsertserie

I høst fyller Alpaca Ensemble 20 år! Dette feirer vi med en jubileumskonsertserie; Absolutt Alpaca. Alle konsertene spilles på Dokkhuset, noen i Stjørdal og noen i Berlin. På disse konsertene skal vi gjøre noe av det vi liker aller best å gjøre, med de vi aller helst liker å gjøre det med.  

Les mer om konsertserien her


Mekatonia:inConcert

Trondheim: Dokkhuset 29.oktober
Inderøy: Sund folkehøgskole  dato: TBA

I 2012 slo Alpaca Ensemble seg sammen med Cirka Teater og komponist Eirik Hegdal og skapte en spektakulær forestilling i forbindelse med Trondheim Kammermusikkfestival. Eirik har vært en kjær samarbeidspartner for Alpaca Ensemble i over 10 år. Mekatonia:in Concert baserer seg på musikken fra Mekatonia-forestillingen, samt musikk fra tidligere samarbeid med Eirik Hegdal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.