Absolutt Alpaca : RenRehnqvist

Absolutt Alpaca
– en jubileumskonsertserie

I høst fyller Alpaca Ensemble 20 år! Dette feirer vi med en jubileumskonsertserie; Absolutt Alpaca. Alle konsertene spilles på Dokkhuset, noen i Stjørdal og noen i Berlin. På disse konsertene skal vi gjøre noe av det vi liker aller best å gjøre, med de vi aller helst liker å gjøre det med.  

Les mer om konsertserien her


RenRehnqvist

Trondheim: Dokkhuset 16.september
Berlin: Specs On! festival 21.oktober

Konsert med musikk av den anerkjente svenske komponisten Karin Rehnqvist. Hovedverket In Orbit er nyskrevet for Alpaca Ensemble, som sammen med komponisten har eksperimentert med samspill i bevegelse, og verkutvikling gjennom improvisasjon. Alpaca Ensemble har med seg klarinettist Rolf Borch på denne konserten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.