Fail Better

E-Werk Freiburg 8.-11. mars

Teaterhuset Avant Garden 5. og 6. mai 2017

Del av den internasjonale festivalen Beckett@111.

Alpaca Ensemble er i mars invitert til Freiburg, Tyskland, for å delta på den internasjonale festivalen Beckett@111, en fem dager lang markering av Beckett’s 111-årsdag. I mai tar vi med litt av festen hit til Trondheim! Sammen med tyske Zereberus Theatre Company gjentar vi deler av programmet i en egen Trondheimsk miniutgave. I løpet av to kvelder presenteres en rekke små og større verk som på ulike måter refererer til Becketts fantastiske kunstnerskap.

Becketts arbeider har revolusjonert teaterverdenen overalt. Han har inspirert musikere, billedkunstnere, dansere og skuespillere, oppmuntret til sjangerblanding og provosert forståsegpåere. Langt forut for sin tid begynte han å eksperimentere med medier og teknikker som først nå er i ferd med å bli utbredt og «mainstream». Samtidig er han stadig relevant, både politisk og kunstnerisk, med sitt forsøk på å få grep om hele kompleksiteten i den menneskelige natur.

Prosjektet er utviklet i samarbeid med den britisk-bergenske komponisten og performancekunstneren Alwynne Pritchard, og er en videreføring av prosjektet ‘Hospice Lazy‘ som ble framført på Dokkhuset i 2016. Pritchard deltar selv på scenen i forestillingen.

Produsert av Alpaca Ensemble, Zerberus Theatre Company & Neither Nor Productions (NO/DE/PL) i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden.

Les mer: Teaterhuset Avant Garden