Absolutt Alpaca : For Folk Flest

Absolutt Alpaca
– en jubileumskonsertserie

I høst fyller Alpaca Ensemble 20 år! Dette feirer vi med en jubileumskonsertserie; Absolutt Alpaca. Alle konsertene spilles på Dokkhuset, noen i Stjørdal og noen i Berlin. På disse konsertene skal vi gjøre noe av det vi liker aller best å gjøre, med de vi aller helst liker å gjøre det med.

Les mer om konsertserien her


For Folk Flest

Trondheim: Dokkhuset 10.desember kl 1400
Stjørdal: Kimen Konserthus 10.desember kl 1900 NB!

Sammen med komponist Trygve Brøske og folkemusiker Unni Løvlid lager vi en konsert med nyskrevet musikk inspirert av norsk folkemusikk. Musikken tar utgangspunkt i ulike vokale tradisjoner i folkemusikken og blir et møte mellom folkemusikktradisjonen, vestlig kunstmusikk og improvisasjon.

Ensemblet består av musikere fra alle disse leirene, håndplukket for sitt særegne uttrykk og for de kvalitetene de bringer med seg til helheten. I tillegg til Unni Løvlid har Alpaca med seg perkusjonist Helge Andreas Nordbakken og Per-Arne Glorvigen på bandoneon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.