MiniMusikk – «0-100»

Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

MiniMusikk – «0-100»

03/09/2022 @ 12:00 15:00

«0-100» er en familieforestilling hvor Frode Eggen forteller historier som blir til underveis i forestillingen, i samspill med Alpaca Ensemble som tar utgangspunkt i musikk skrevet av jazzmusiker Bjørn Marius Hegge. Forestillingen baseres mye på reaksjon og tilbakemelding fra barna som ser på, noe som gjør hver forestilling unik!

Komponist og musikkansvarlig Bjørn Marius Hegge, har frie tøyler til å skrive sanger og har komponert egen musikk for forestillingen. I tillegg til historieforteller Eggen, blir de tre musikerne, Marianne Lie, cello og Else Bø, piano og Bjørn Marius Hegge på kontrabass med som skuespillere i forestillingen. Hegge sier om prosjektet: Jeg hører for meg et åpent crossoverlandskap med en blanding av klassisk musikk, populærmusikk, jazz og teatermusikk. Jeg har skrevet flere “hooks” eller ques av ulik følelsesmessig karakter som kan brukes der det måtte passe i forestillingen. I tillegg vil jeg skrive musikk som står for seg selv til å tonesette deler av historien fra forestillingen. I tillegg blir det å bidra som utøver et aspekt som gir et stort spillerom og frihet både kompositorisk og utøvermessig. Kom til Sentralen for å kunne sette ditt eget preg på historien!

Frode Eggen er skuespiller, improvisatør og klovn. Han har jobbet med film, TV, teater, performance, dans og radio og er kjent som «Arnfinn» fra Telenor sine reklamer de siste 5 årene. Frode har lag fartstid som improskuespiller. Han har vært tilknyttet Det Andre Teatret og er norgesmester i Teatersport. Han driver kompaniet DVELL og Hva kommer nå…? i samarbeid med Eldbjørg Raknes, i tillegg til å jobbe som sykehusklovn på St. Olavs hospital.

Bjørn Marius Hegge (født 11. september 1987 i Elvran i Stjørdal) er en norsk jazzmusiker (kontrabass) og komponist. Han startet kvintetten Hegge i 2016 og fikk med seg Jonas Kullhammar (tenorsax), Martin Myhre Olsen (alt-og sopransax), Vigleik Storaas (piano) og Håkon Mjåset Johansen (trommer). De ga ut albumet Vi är ledsna men du får inte längre vara barn i 2017 og vant Spellemannprisen 2017 i klassen jazz for utgivelsen.

Miniøya

Sentralen, Oslo